Bekijk hieronder reacties van onze gasten:

5 reacties

 • Twee heerlijke dagen gehad. Wat een mooie appartementen en wat een super Ski gebied. Meteen weer geboekt voor Maart 2015 met een andere groep. heb er nu al zin in!

 • Vorig jaar in de voorjaarsvakantie genoten van dit verblijf. Het appartement was reeds 1/2 x eerder verhuurd voor
  wij er in kwamen. Het was prachtig. Lekker ruim en heerlijk ingericht. Luxe keuken en een gezellige zithoek.
  Ook de plek is fantastisch, direct aan het skigebied en bij de liften. Ideaal.

  Voor dit jaar was de keus dan ook niet moeilijk, ook deze voorjaarsvakantie dit heerlijke mooie ruime appartement weer geboekt.
  We zien er nu al naar uit!

 • Het ziet er leuk en mooi uit! Met vier families gaan we er in de voorjaarsvakantie 2016 naartoe.

 • Net terug van een heerlijke wintersportvakantie in deze 2 mooie appartementen! We waren er vorig jaar voor het eerst en het beviel zo goed dat we er dit jaar weer zijn geweest. Ligging is fantastisch zo dicht bij de pistes en skilift. Mooie brede pistes en overal aardige mensen in her dorp. Appartementen zijn ruim en erg mooi ingericht. Contact met de eigenaren verloopt soepel en snel via de mail. Wij weten al waar we volgend jaar weer naartoe willen!

 • Wij zijn in de voorjaarsvakantie met twee gezinnen verbleven in het appartement. Het was echt super voor elkaar. Netjes en schoon. Gezellige eettafel waar je makkelijk met zijn alleen aan kan zitten! Goede keuken met complete inrichting. De badkamers zijn ook super mooi! Als er een probleempje was, kwam de huisbaas snel langs om dit op te lossen! Erg fijn! De ligging is super, nog beter dan we verwacht hadden. De skischool kan je gewoon zien vanuit het raam en de piste is echt mega dichtbij. Het dorp is nog in opkomst, er is een supermarktje maar bijna niets aanwezig ook kan je hier en in sommige restaurants nog niet pinnen. Handig om aardig wat cash mee te nemen. Of geld op te nemen als je naar een dorpje verderop rijd om boodschappen te doen. In het dorpje was wel een bank, maar onze passen werden hier niet geaccepteerd. Mooi rustig skigebied met mooie pistes. Zelfs in de schoolvakanties was het niet te druk.
  Wij hebben een hele fijne wintersport vakantie gehad met 4 volwassenen en 5 kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *